محل تبلیغات شما

قبل از شروع خرید و فروش ارزهای دیجیتال اطمینان از معتبر بودن صرافی مورد نظر اامی است. بی‌احتیاطی در این زمینه غیر قابل جبران است.

در مجموعه مطالب «

سخنی با کاربران»، به نکات بسیار مهمی که فعالان حوزه رمز ارزها باید توجه کنند اشاره کردیم. اام آشنایی با نحوه کار 

کیف پول‌ ارز دیجیتال، پذیرش حقایقی نظیر نوسان‌های بالای قیمت‌ها در بازار کریپتوکارنسی و همراه بودن ضرر در کنار سود و همچنین ضرورت یادگیری 

تحلیل تکنیکال و 

تحلیل فاندامنتال حتی در حد ابتدایی، نکاتی بودند که تا اینجا به آن‌ها اشاره کردیم. حالا که با چگونگی استفاده از والت‌های کریپتوکارنسی آشنا بوده و بعد از تحلیل و پذیرش ریسک، رمز ارزهای مورد نظرتان برای خرید را مشخص کرده‌اید، باید از کجا خرید کنید؟

یکی از دلایلی که مسئولان کشور را به مطرح کردن بحث ممنوعیت خرید و فروش ارزهای دیجیتال وادار کرد، حجم بالای ی‌ها و شکایات در این حوزه بود. افراد زیادی به امید چند برابر کردن سرمایه خود وارد این بازار شدند، اما به خاطر سپردن پولشان به افراد و شرکت‌هایی ، به جای کسب سود، دار و ندارشان را باختند!

متاسفانه مسئولان همانند همیشه، پاک کردن صورت مسئله را بهترین راهکار تصور می‌کنند. به عقیده آن‌ها، ممنوع کردن خرید و فروش رمز ارزها به طور کامل، کلید رفع مشکلات است! آن‌ها بدون شک 

چالش‌های ممنوع شدن خرید و فروش رمز ارزها در کشور را در نظر نگرفته‌اند. نباید و نمی‌توان با تکنولوژی‌های جدید، آن هم فناوری‌های غیر قابل کنترلی نظیر 

بلاک چین و 

رمز ارز، مقابله کرد.

رشد قارچ‌گونه دلال‌های ارزهای دیجیتال

رشد انفجاری قیمت بیت کوین و دیگر رمز ارزها طی ماه‌های انتهایی سال 2020 و ماه‌های ابتدایی سال 2021، بسیاری را به خرید و سرمایه‌گذاری در آن‌ها تشویق کرد. طبیعی است افراد زیادی این فرصت را غنیمت شمرده و به عنوان فروشنده وارد میدان شوند.

در عمل، بیشتر کسب و کارهایی که خود را به عنوان یک صرافی کریپتوکارنسی معرفی می‌کنند، تنها یک دلال هستند و فعالیتشان محدود به واسطه‌گری بین خریداران و اکسچنج‌های واقعی است. به عنوان بهترین مثال می‌توان به کانال‌های تلگرامی مدعی فروش ارزهای دیجیتال با بهترین قیمت اشاره کرد. آن‌ها فاقد یک سیستم خرید و فروش هستند، بلکه تنها یک کیف پول عادی نصب کرده و فقط با واسطه‌گری، سود به دست می‌آورند. البته مشکل کار با آن‌ها برای خرید و فروش، فقط پرداخت درصدی قابل توجه به یک واسطه و دلال نیست.

غیر متمرکز بودن شبکه رمز ارزها، ردیابی تراکنش‌ها را دشوار و اغلب غیر ممکن می‌کند. برخلاف زمانی که یک هکر یا سارق موجودی حساب بانکی‌تان را به حسابی دیگر انتقال داده یا خودتان به اشتباه پولی را به حسابی نادرست واریز می‌کنید، امکان پیگیری وجود ندارد. در معاملات رمز ارزی، بعد از تایید تراکنش و ارسال، هیچ راه برگشتی وجود ندارد. به همین دلیل بستر خوبی برای جولان دادن ان است؛ آن‌ها از ناشناس بودن هویت و غیر قابل پیگیری بودن تراکنش‌های کریپتوکارنسی در حال سواستفاده هستند.

اگر مبلغی (به تومان) را برای خرید یک رمز ارز به حساب یک صرافی (دلال) نامعتبر واریز کنید، با وجود انجام شدن این تراکنش در یک بستر متمرکز (بانک) همچنان دستتان به جایی بند نیست، چرا که ان از 

حساب بانکی اجاره‌ای برای دریافت پول استفاده می‌کنند. اگر رمز ارزی را نیز به منظور فروش برای آن‌ها بفرستید، به دلیلی که در بالا (غیر متمرکز بودن) اشاره کردیم، همچنان امکان‌ پیگیری وجود ندارد.

مشکلات استفاده از صرافی‌های خارجی

استفاده از خدمات برخی صرافی‌های بزرگ کریپتوکارنسی در دنیا، نظیر بزرگترین گزینه یعنی 

بایننس، برای کاربران ایرانی ممنوع است. در صورتی که سیستم آن‌ها به ایرانی بودن شما پی ببرد، به خاطر تحریم‌های ایالات متحده آمریکا علیه کشورمان، موجودی‌تان را مسدود و غیر قابل دسترس خواهد کرد. البته راه‌هایی برای 

جلوگیری از مسدود شدن حساب صرافی بایننس وجود دارد، اما این کار به خاطر داشتن ریسک بالا، فقط به کاربران حرفه‌ای توصیه می‌شود.

حتی اگر یک اکسچنج بین‌المللی کاربران ایرانی را تحریم نکرده باشد، همچنان خرید و فروش در آن دشوار است. پرداخت‌های بین‌المللی از طریق سیستم‌هایی نظیر پی پال برای ما (به طور عادی) امکان‌پذیر نیست، به همین دلیل حتی در صورت فعالیت بدون دغدغه داخل یک صرافی کریپتوکارنسی، قادر به تبدیل 

ارز فیات خود به انواع رمز ارزها نخواهید بود.

البته اجباری نیز برای خرید رمز ارز از صرافی‌های خارجی وجود ندارد. اکسچنج‌های ایرانی قدرتمندی، با پشتیبانی از پرداخت‌ ریالی، طی سال‌های اخیر توسعه یافته‌اند. وجود قابلیت‌های کاربردی، انعطاف‌پذیری بالا و امنیت آن‌ها به اندازه‌ای است که حتی برخی کاربران حرفه‌ای دارای دسترسی به صرافی‌های خارجی، بخش قابل توجهی از فعالیت‌هایشان را در آن‌ها انجام می‌دهند.

البته، حتی اگر بتوانید با دور زدن تحریم‌ها به 

ترید در بایننس یا دیگر صرافی‌های بین‌المللی بپردازید، در نهایت برای تبدیل کردن دارایی رمز ارزی خود به تومان، مجبور به کار با اکسچنج‌های ایرانی هستید. پس باید در یک یا چند مورد از آن‌ها ثبت نام کنید.

انتخاب یک صرافی ایرانی معتبر

این کار سختی نیست! با پرس و جو از افرادی که مدتی است در زمینه خرید و فروش رمز ارزها فعالیت می‌کنند، می‌توانید با بهترین صرافی‌های کریپتوکارنسی ایرانی‌ آشنا شوید. در ادامه، به چند نکته‌ مهم برای تشخیص اکسچنج‌های معتبر اشاره خواهیم کرد:

  • تاریخ تاسیس شرکت
  • آدرس شرکت
  • رتبه وب سایت (الکسا یا دیگر مرجع‌ها)
  • اعتبار دامین وب سایت
  • امتیاز اپلیکیشن
  • تعداد نصب‌های اپلیکیشن
  • نظر کاربران (دوستان و آشنایان یا در شبکه‌های اجتماعی)

نقش اکسچنج‌های معتبر در مقابله با ان

بعد از اعلام خبر احتمال ممنوع شدن خرید و فروش رمز ارزها در ایران، نظرسنجی‌هایی در شبکه‌های اجتماعی درباره رفتار کاربران در صورت وقوع این اتفاق برگزار شد. نتایج آن‌ها نشان می‌دهند تنها عده‌ محدودی فعالیت را متوقف می‌کنند. تصمیم مابقی این است که ولو به صورت زیرزمینی، به خرید و فروش ادامه بدهند. از طرفی می‌دانیم ماهیت غیر متمرکز ارزهای دیجیتال نوین، متوقف کردن کامل آ‌ن‌ها را غیر ممکن کرده است. در نتیجه دولت حتی به اجبار، نمی‌تواند با رمز ارزها مقابله و خرید و فروش‌شان را برای کاربران غیر ممکن کند.

واقعیت این است که اکسچنج‌های رمز ارزی، اکنون به عنوان بستری قابل اطمینان بین خریداران و فروشندگان قرار داشته و کار را برای تبادلات مالی آن‌ها راحت کرده‌اند. نباید فراموش کرد حجم انبوه کاربران تازه وارد به حوزه رمز ارزها، اطلاعات کافی در این رابطه ندارند. از طرفی می‌دانیم ناآگاهی ریشه مشکلاتی نظیر ی‌ها است؛ نان ان در جاهل نگه داشتن افراد و سود صرافی‌ها در آگاه کردن آن‌ها است!

ی در صورت عدم آگاهی کاربران شدت می‌گیرد. وقتی فعالیت‌ها از رو، به زیرزمین منتقل شد، خرید و فروش‌ها به جای انجام طریق صرافی های ارز دیجیتال معتبر، به دست افراد و شرکت‌های فاقد نام و نشان صورت خواهد گرفت، افراد و گروه‌هایی که احتمال بودنشان بسیار بسیار بالا است.

راه حل جلوگیری از ی آگاه‌سازی است، نه تعطیلی صرافی‌ها!

صرافی‌های معتبر آموزش‌های لازم را به کاربران داده و به آن‌ها درباره نکات مهم هشدار می‌دهند. به عنوان نمونه، برخلاف دلال‌های تلگرامی و صرافی‌های نامعتبر، ما هرگز سرمایه‌گذاری در رمز ارزها را عملی 100 درصد سودآور و اقدامی برای شبانه پولدار شدن خطاب نمی‌کنیم! واقعیت این است که سود و زیان در هر نوع سرمایه‌گذاری کنار یکدیگر است. به همین دلیل دلیل در سخنی با سرمایه ‌گذاران ارز دیجیتال گفتیم 

نوسان‌ پذیری شدید رمز ارزها را بپذیرید! این گوشه‌ای از آگاه‌سازی‌ها است.

اکسچنج‌های معتبر به هیچ وجه با تبلیغاتی مثل «یک شبه پولدار شوید» یا «با بیت کوین به درآمد ماهیانه 100 میلیون تومان برسید» افراد ناآشنا یا تقریبا آشنا با رمز ارزها را از واقعیات دور نمی‌کند، اما رفتار واسطه‌های نامعتبر و زیرزمینی به طور واضح چیز دیگری است. آن‌ها فقط 

میلیونرهای بیت کوین را به افراد نشان داده و درباره بخش خوب ماجرا صحبت می‌کنند! این ان، یا در بهترین حالت واسطه‌های نامعتبر، هرگز صحبتی از بخش بد ماجرا نکرده و به افرادی که به خاطر فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال با ضرر و زیان‌های سنگین رو به رو شده‌اند، اشاره نمی‌کنند!

تهیه شده در بیت 24

مطالب مرتبط
  • سقوط ارزش لیر بعد از ممنوعیت پرداخت با ارز دیجیتال در ترکیه

  • هارد فورک برلین اتریوم ؛ تلاش برای کاهش گس بالای شبکه

  • نگاهی به مزایای اپلیکیشن های غیر متمرکز برای کسب و کارها

  • اپلیکیشن غیر متمرکز یا دی اپ چیست؟ جامع‌ترین مقاله درباره DApp بلاک چین


خرید و فروش بیت کوین و ارزهای دیجیتال

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها